Texas Flood

July 4, 2020

Texas Flood (Up Coming Events)

admin

July 4, 2020 - July 5, 2020

10:00pm – 1:00am

Categories:

Jedan od najboljih srpskih blues-rock bendova Texas Flood nastupiće u klubu Fest u subotu, 4.jula!
Bend Texas Flood je i u Beogradu, ali i širom Srbije, poznat po vrhunskim svirkama na festivalima i u klubovima, te se i od ovog njihovog koncerta očekuje pravi bluz-rok klupski spektakl!
Bend Texas Flood postoji od 2004. godine i do sada su imali preko 1.000 nastupa na festivalima i u klubovima u zemlji i regionu. Nenad Zlatanović je za 15 godina rada stekao reputaciju jednog od vodećih gitarista u Srbiji, te je sarađivao i nastupao i uz velike svetske muzičare, kao što su: ZZ Top, Beth Hart, Ana Popović, Billy Gibson, Stan Webborn i mnogi drugi, a mentor mu je bio proslavljeni bluz muzičar Ian Siegal.
Prošle godine je bend izdao prvi album na srpskom jeziku, na kome se pored jedne autorske pesme nalaze bluz obrade hitova jugoslovenskih rok legendi, od Azre do Pop mašine. Album “Tražim ljude kao ja” predstavlja poziv na povratak pravim muzičkim vrednostima i uzorima. Rok legende poput Džonija Štulića, Gorana Bregovića, Roberta Nemečeka, Zorana Predina, Dade Topića i Janeza Bončine su prezadovoljni novim odelom svojih pesama, koje su skrojili Nenad Zlatanović i Vladimir Golubović i zajednička je ocena da su upravo ovi aranžmani dali novi identitet i vrednost starim rok hitovima.
Ulaz: 400 rsd.
Info / rezervacije stolova na 063 700 81 50