Irish Stew

February 21, 2020

Irish Stew (Up Coming Events)

admin

February 21, 2020 - February 22, 2020

10:00pm – 1:00am

Categories:

Koncert benda Irish Stew of Sindidun
Nakon velikog beogradskog koncerta u Amerikani Doma omladine prošle jeseni kojim je proslavio 15 godina na sceni, bend Irish Stew of Sindidun prirediće beogradskoj publici još jedan koncert. Ovoga puta, u intimnoj atmosferi kluba FEST u Zemunu, na mestu gde je započeo svoje prve muzičke korake i održao prvi javni nastup davne 2003. godine.
Koncerti ovog sastava su već tradicionalno poznati po razigranoj atmosferi i nesvakidašnjoj razmeni energije između benda i publike. Od muzike koja tera na đuskanje do emotivnih balada, bend u svom autorskom opusu ima široki spektar muzičkih pravaca koje predstavlja kroz prizmu irske tradicionalne muzike i atipičnih instrumenata za rock’n’roll kao što su violina, frula i bendžo.
U poslednjih godinu dana, bendu se na violini priključila i Ana Đokić Brusić (poznatija kao kompozitor i jedan od osnivača grupe Orthodox Celts) pa je ovo idealna prilika da publika pored dobro poznatih pesama čuje kako bend zvuči u novoj postavi.
Ulaznice u pretprodaji po ceni od 400 din. mogu se nabaviti u u klubu Fest i u FELIX Shop, TC Sremska. Na dan koncerta na ulazu, cena ulaznice iznosiće 500 din.
Info / rezervacije stolova na 063 700 81 50